Hűtő- és háztartási gép fóliázás | +3620 383 3525 és +3620 4 369 069 | info [kukac] foliaasz.hu

Kedves Látogató!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az oldalunkon található szolgáltatások és kivitelezések határozatlan időre felfüggesztésre kerültek, ez ügyben jelenleg megrendelést felvenni nem tudunk. Megértésüket köszönjük.

Üdvözlettel:
A hűtőfóliázás.hu csapata

Nem csak hűtőt lehet fóliázni? NEM!

Mosogatógép fóliázás

 Bár a hűtő fóliázás a legkapósabb szolgáltatásunk, ésszerű kereteken belül lehetőség van szinte valamennyi háztartási gép fóliázására. Alapfeltétel, hogy a felületek hozzáférhetőek-, vagy azzá tehetőek legyenek. Leggyakoribb kérésként mikrohullámú sütő, mosogatógép és mosógép fóliázást választanak ügyfeleink, de volt már érdeklődés kávéfőző és páraelszívó dekorálására is.

 Fontos tudni, hogy némely felület fóliázása nem javasolt, vagy kizárólag speciális fóliával ajánlott. Ha elképzelése megszületett, keressen meg minket, hogy tapasztalatunkkal segíthessük otthona megszépülését.

 Előfordul, hogy a fóliázandó felületen a kezelő szervekhez tartozó grafikák, ikonok és piktogramok is tartoznak. Külön kérésre ezek eltakarása esetén ezeket pótolni tudjuk, hogy a fóliázott gép ne veszítse el funkcióját.

Mikrohullámú sütő fóliázása

 Divatos, vidám és tetszetős mikrohullámú sütő fóliázás.