Hűtő- és háztartási gép fóliázás | +3620 383 3525 és +3620 4 369 069 | info [kukac] foliaasz.hu

Kedves Látogató!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az oldalunkon található szolgáltatások és kivitelezések határozatlan időre felfüggesztésre kerültek, ez ügyben jelenleg megrendelést felvenni nem tudunk. Megértésüket köszönjük.

Üdvözlettel:
A hűtőfóliázás.hu csapata

Galéria

Vajszínű hűtő fóliázás

A konyha összképébe nem illett a fém felületű hűtő, kissé ridegnek hatott. A törtfehér konyhabútor esetében adta magát az elképzelés, halvány bézs fóliára lesz szükség. Az eredmény magáért beszél.


Matt bordó hűtő

Ügyfelünk hűtőszekrényének az ajtaja összekarcolódott. A helyszínen történt megbeszélés alkalmával egyértelmű volt, hogy mivel minden bordó a konyhában, így a hűtőszekrényt is bordóra kell fóliázni. Az eredmény magáért beszél. Avery Matt Metál bordó 3D fólia, elegáns és illeszkedő.


Bolti süteményes hűtő

 Egy új termékcsoport bevezetése megköveteli a tulajdonostól, hogy ahhoz illő megjelenést és pompát mutasson. Ügyfelünk ennek megfelelően egy megkopott süteményes hűtő felújítását tűzte ki célul. A régi neoncsöveket ledsorokra cserélte, és a már erősen megkopott felületet újra fóliáztatta velünk. Nem kellett más, csak egy kis bátorság és kreativitás!


Üdítős és tejes hűtő grafikus fóliázása

 Ügyfelünk megmondta, mit szeretne, mi megterveztük, legyártottuk és kiviteleztük. Az eredmény egy friss megjelenésű, újhatású hűtősor.


Zöld hűtőajtó fóliázása


Sárga hűtő fóliázás

 Egy lakberendező cég keresett fel bennünket, hogy ügyfelük újonnan kialakított, sárga stílusának megfelelő hűtőt fóliázzunk. A megadott színnek megfelelő fólia beszerzését követően megérkeztünk a helyszínre, kicsomagoltuk a vadonatúj hűtőt és nekiláttunk a munkának, amit eredményesen és ügyfelünk megelégedésére fejeztünk be.


Fekete - arany hűtő fóliázás

 Adott egy konyja, amibe vesz a tulaj egy matt fekete páraelszívót. Aztán szükség lesz egy új sütőre, és ebből is matt feketét vesz, aranyszínű gombokkal... Mi következik ebből? Igen, hogy vesz egy hűtőt, és megkér minket, hogy illesszük bele a konyha stílusába. Hát tessék:


Fagyis hűtő fóliázás

 Az eredeti, megrongálódott nyomat eltávolítása után ügyfelünk egyszerű és figyelemfelkeltő hűtőt szeretett volna. Arculathoz illő narancssárga színre esett a választása. Íme...


Sérült hűtő fóliázás

 Ügyfelünk hűtőjét a lakásában dolgozó munkások teljesen összeverték. A kijavítás a részükről annyiból állt, hogy a horpadásokat beglettelték. Az állapotfelmérés és megbeszélésünk során megegyeztünk, ha megcsiszolják a felületet, vállaljuk a fóliázást. Az eredmény a képeken látható!


Matt fekete amerikai hűtő fóliázás

 Egy erősen megkopott fehér hűtőt varázsoltunk át friss, matt fekete fólia segítségével!


Krétával írható hűtő fóliázás

 A lenti hűtőt egy divattervező hölgy lakásába készítettük, hogy a konyhában született ötleteket is hamar felvázolhassa... hát persze, hogy a hűtőre...!


Ezüst hűtő nyomtatott kezelőszerv jelölésekkel

 Ha az új lakásba nem illik a megszokott, megkopott hűtő, alakítsuk hozzá. Ezüst hűtő, fekete kilincs és panel borítása, valamint nyomtatott számsorok, az eltakart eredeti helyett... Ebben is segítettünk!